T38-435 Rock Drill iho i ka hole shank adapter no ka eli ana
Hoʻopili Shank
He aha ka mea hoʻopili shank?
ʻO ka lāʻau paʻa, ka pā paʻi, ka mea hoʻohui ʻia
ʻO nā mea hoʻololi Shank e kūpono i nā ʻano mīkini Drilling āpau, ʻelua Pneumatic a me Hydraulic.ʻO ka hana a ka shank adapter ʻo ia ka hoʻouna ʻana i ka rotation torque, ka ikaika hānai, ka ikaika hopena a me ke ʻano hoʻoheheʻe ʻana i ke kaula drill.
ʻO ka hoʻolālā ʻepekema a me ka hoʻolālā niho milo maʻamau ke kumu o nā mea hana drill, pili pili kiʻekiʻe kiʻekiʻe, hoʻopaʻa paʻa i ke kaʻina hana pololei pololei ʻo ia wale nō ke ala e hōʻoia ai i ka hana maikaʻi o ka pilina pili.ʻO ka pili ʻole ʻana o ka milo me ke āwāwa nui a liʻiliʻi paha e alakaʻi i ka haʻalulu kiʻekiʻe a me ka haʻalulu i ka wā o ka wili ʻana, ka wela wela a haki.
Loaʻa ka noi OEM.
Nānā:
1. E koho i ka bit drill kūpono e like me ka mea i wili ʻia.
2. E hoʻololi i ka wikiwiki o ka hoʻololi ʻana e like me ka mea e wili ʻia.Inā ʻoi aku ka wikiwiki o ka hoʻololi ʻana, e palupalu ka mea hoʻoheheʻe haʻahaʻa wela, a paʻa ka mea palupalu me ka wikiwiki o ka hoʻololi ʻana.
3. E hoʻoholo i ka helu o nā meaʻai o ka mīkini wili e like me ka hohonu a me ke anawaena o ka lua i hoʻoheheʻe ʻia.
4. ʻO ka mīkini wili he meaʻai rotary kiʻekiʻe, a pono e mālama pono i ka palekana palekana.
5. E noʻonoʻo i ka hōʻoia ʻana i ka ʻoi o ka pahu drill.Pono e hoʻokala a hoʻololi i ka bit drill mau.
6. E lubricate mau i ka pahu drill.
Noi:
(1) Nā mea hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe ʻia: nā wili wili i ke kaula wili, nā rig wili hopena.
(2) Rotary drilling rig: vertical shaft type–handle feed type, spiral differential feed type, hydraulic feed type drilling rig;ʻano hoʻohuli—ke kaula hao me ke ʻano decompression, hydraulic cylinder me ka decompression type drilling rig;mobile Rotator-piha hydraulic ʻano poʻo mana, mechanical power head type drilling rig.
(3) ʻO ka wili wili haʻalulu.
(4) Compound drilling rig: He mea hoʻoheheʻe me nā hana e like me ka vibration, ka hopena, ka hoʻololi ʻana, ke kaomi static a pēlā aku i nā hui like ʻole.
FAQ
Q1: He aha kāu manawa hoʻouna? |
Pono ka huahana maʻamau i 20 mau lā e hana ai, i loko o 3 mau lā inā loaʻa ka waiwai. |
Q2: He aha nā ʻano o nā uku e ʻae ʻia? |
Ua ʻae mākou iā T / T, L / C, West Union, Hoʻokahi paʻi, Money Gram, Paypal. |
Q3: Pehea e pili ana i nā Hoʻouna? |
Nā kumu ma luna o ka nui ʻē aʻe . Hiki iā mākou ke hoʻouna aku iā ʻoe ma Express, ma ka Air, ma ke Kai, a ma Train.A i ʻole e hoʻouna i nā waiwai i kāu luna Kina. |
Q4: Pehea e hoʻomalu ai i ka maikaʻi? |
Pono mākou e nānā a hoʻāʻo i ka pihi pihi āpau ma mua o ka hoʻouna ʻana. |
Q5: Ua ʻae anei ʻoe i ke kauoha hāpana? |
ʻAe, ʻoluʻolu mākou i kāu kauoha laʻana e hoʻāʻo i kā mākou maikaʻi. |
Q6: Hiki iā mākou ke koho i ke kala bit pihi? |
ʻAe, loaʻa iā mākou ke gula, ke kālā, ka ʻeleʻele a me ka uliuli no kāu koho. |